Видео: Сладоледот е поубав кога е послужен од Ана Ивановиќ

Ана Ивановиќ го привлекува вниманието насекаде и не само на терените, а тоа можеше да се види и во нејзината нова улога како продавач на сладолед.Тениските фанови брзо ја препознаа Србинката, а вие можете да го погледнете овој настан на приложеното видео.
Дознајте повеќе на sport365.mkТениските фанови брзо ја препознаа Србинката, а вие можете да го погледнете овој настан на приложеното видео.
Дознајте повеќе на

Пронајдете не на следниве мрежи: