Видео: Слушнете ја изведбата на девојката што ја расплака Емина Јаховиќ

Loading...

Девојчето кое ја расплака Емина Јаховиќ!Емина Jаховиќ се расплака кога го слушна настапот на Тамара Милановиќ, една од натпреварувачките на „X Factor“.
Во еден момент Емина и натпреварувачка се погледна, и одеднаш и двете пуштија солзи од очите, што навистина предизвика бура од емоции, сето тоа беше трогателно и необично.
Погледнете го видеото:

Емина Jаховиќ се расплака кога го слушна настапот на Тамара Милановиќ, една од натпреварувачките на „X Factor&ld

loading...
Loading...