ВИДЕО: Смеење до солзи на натпреварот за бодибилдинг!

Loading...

Херојот на денешната приказна ги освои срцата на луѓето и им изнуди насмевка на лицата на присутните во салата. Веруваме дека и на вас ќе ви се случи истото…За својата кореографија тој ја позајмил песната „Everybody“, од Backstreet boys и на шеговит и спортски начин ја изигра целата песна. Судејќи по извиците и аплаузот, тој и се допадна на публиката.
Коментарите за ова видео се различни: поголемиот број од коментарите на жените се полни со пофалби, додека мажите и се потсмеваат на неговата кореграфија…
За својата кореографија тој ја позајмил песната „Everybody“, од Backstreet boys и на шеговит и спортски начин ја изигра целата песна. С

loading...
Loading...