Видео: Смешни моменти во евровизиското гласање

Loading...

Не е се така совршено на еворвизиската сцена. Понекогаш се случуваат мошне интересни и смешни грешки.За околу 20тина денови ќе се одржи 59тото издание на Евровизија во Копенхаген, Данска. Додека ги броиме деновите, да погледнеме некои од најинтересните моменти од евровизиската историја.
За околу 20тина денови ќе се одржи 59тото издание на Евровизија во Копенхаген, Данска. Додека ги броиме деновите, да погледнеме некои од најинтерес

loading...
Loading...