Видео: Снимен разговорот меѓу убиецот и ПОЛИЦАЕЦОТ КОЈ МОЛИ за живот

Loading...

Ден по страшниот терористички напад во сатиричниот париски весник “Charlie Hedbo”, кој објавувал карикатури од пророкот Мухамед, светот сè уште го потресуваат шокантните снимки од ладнокрвното убиство на полицаецот на улицата на влезот пред редакцијата.Ден по страшниот терористички напад во сатиричниот париски весник “Charlie Hedbo”, кој објавувал карикатури од пророкот Мухамед, светот сè уште го потресуваат шокантните снимки од ладнокрвното убиство на полицаецот на улицата на влезот пред редакцијата.
Во вчерашниот напад на браќата Куачи, настрадале вкупно 12 лица, а меѓу нив и двајца полицајци. Еден од нив, во меѓувреме идентификуван како Ахмед Мерабет, го молел терористот за живот, кој и покрај тоа ладнокрвно го ликвидирал со куршум во чело.

Ден по страшниот терористички напад во сатиричниот париски весник “Charlie Hedbo”, кој објавувал карикатури од пророкот Мухамед, светот сè у

loading...
Loading...