Видео: Снимен застрашувачкиот момент од автобуската несреќа во Москва

Една од главните теми во руските и светските медиуми е страшната сообраќајна несреќа во Москва во која што својот живот го загубија 18 лица, помеѓу кои е и едно дете.
Ова е една од најсериозните несреќи на руските патишта во последните години. Истата била случајно снимена од автомобилот кој се движел во спротивната насока. 
Во продолжение е потресната снимка од сообраќајката каде што може да се види как автобусот се преполовува откако во него удира камион полн со песок.
 Една од главните теми во руските и светските медиуми е страшната сообраќајна несреќа во Москва во која што својот живот го загубија 18 лица, помеѓу

Пронајдете не на следниве мрежи: