Видео: Снимка од кршењето на гласачките кутии во Косово!

Loading...

Објавена е снимка од кршењето на гласачките кутии во Косовска Митровица на Јутјуб каналот „Срби на окуп“.На избирачкото место во училиштето „Свети Сава“ во северниот дел од Косовска Митровица се случи тежок инцидент кога таму упаднала група на маскирани напаѓачи кои со бејзбол палки ги скршија гласчките кутии.
Крстимир Пантиќ – градоначалникот на Косовска Митровица, изјави дека зад овој напад стои Демократската партија на Србија, односно нејзиниот член и пратеник Марко Јакшиќ.
Марко Јакшиќ подоцна изјави дека за инцидентите во Косовска Митровица се виновни припадниците на српската Жандармерија.

На избирачкото место во училиштето „Свети Сава“ во северниот дел од Косовска Митровица се случи тежок инци

loading...
Loading...