Видео: Сообраќајка во Кисела Вода: Удри во бандера, па се запали дел од автомобилот…

Loading...

Сообраќајна несреќа во Кисела Вода.Сообраќајна несреќа во Кисела вода.Со голема брзина автомобил удри во бандера, а од силниот удар  се запали дел од автомобилот.
Возачот со Брза помош е пренесен во болница. 
Подетални информации во текот на денот. Сообраќајна несреќа во Кисела вода.Со голема брзина автомобил удри во бандера, а од силниот удар  се запали дел од автомобило

loading...
Loading...