Видео: Специјалната единица „Тигри“ во акција!

Loading...

„Посветено за сите наши браќа херои кои се жртвуваа и го дадоа својот живот за нашата безбедност и мир. Почивајте во мир“.Одбележувајќи го 13-ти март, денот на Единицата за специјални задачи „Тигар“, Министерството за внатрешни работи објави промотивен спорт за ЕСЗ кој денес одбележуваат 33 години од формирањето.
Министерката за внатрешни работи Гордана Јанкулоска денес нагласи дека многупати досега се докажало на дело неспорното значење и улогата што ја имала и ја има Единицата за Специјални Задачи од нејзининото постоење до денес, па со право Единицата го заслужува епитетот елитна.

 
)Одбележувајќи го 13-ти март, денот на Единицата за специјални задачи „Тигар“, Министерството за внатрешни работи објави промотивен спор

loading...
Loading...