Видео: Среќен дивјак: Ја напуштил цивилизацијата, живее во дрво и оди бос!

Мик Џоџ го напуштил семејството заради болеста која ја имал, но и поради модерниот стресен живот. Штом почнал да оди босоног здравствената состојба драстично му се подобрила. Мик Џоџ ги соблекол своите чевли, пуштил брада и ја напуштил цивилизацијата и своето семејство за да живее сам на северозападот на пацификот, во шумата Хох, која е обиколена од Тихи Океан.

Јаде се, а го лечи природата
„Најопасната средба која некогаш сум ја имал во оградената дивина, во рамките на градот и отворените пространства се оние суштества на две нозе“ – тој алудираше на луѓето. Овој интересен човек обично се лечи со свежа вода, растенија, печурки. 
Мик Џоџ ги соблекол своите чевли, пуштил брада и ја напуштил цивилизацијата и своето семејство за да живее сам на северозападот на пацификот, во шу

Пронајдете не на следниве мрежи: