Видео: Стави топка среде пат и ја сокри камерата: НЕМА ДА ВЕРУВАТЕ кој се појави!

Задолжително  погледнете го видеото…Дека интернетот е чудо преполно со неверојатни видеа, тоа сите го знаеме…Сепак наидовме на едно видео кое значително се разликува од останатите, односно кое толку не воодушеви и изненади што можеме да го гледаме и по неколку пати.
Следното видео почнува така што еден човек среде пат заврза кошаркарска топка.
Неколку секунди подоцна, на снимката се појави едно „пргаво момче“ на кое очигледно многу му пречеше.
Да не ви го расипуваме уживањето додека гледате, ве советуваме задолжително да го погледнете видеото:

Дека интернетот е чудо преполно со неверојатни видеа, тоа сите го знаеме…Сепак наидовме на едно видео кое значително се разликува од останатите,

Пронајдете не на следниве мрежи: