Видео: Ставил КАМЕРА ВО АКВАРИУМ, а потоа доживеале нешто што не го доживеал никојна планетава

Посетителите на Новозеландскиот аквариум доживеале изненадување кога октопотот Рамбо ги сликал од својот аквариум.Да се фотографирате во зоолошка градина или во аквариум,е нешто сосема нормално и вообичаено, но дали можете да замислите како би реагирале кога би виделе дека некое морско животно ве фотографира вас?
Посетителите на Новозеландскиот аквариум доживеале изненадување кога октопотот Рамбо ги сликал од својот аквариум.
Вештините на Рамбо навистина докажуваат дека не може да и се суди на книгата по нејзината корица.

Да се фотографирате во зоолошка градина или во аквариум,е нешто сосема нормално и вообичаено, но дали можете да замислите како би реагирале кога би

Пронајдете не на следниве мрежи: