Видео: Ставила камера во собата и го снимала бебето додека спие: Погледнете зошто ова видео воодушеви милиони луѓе

Додека нејзината ќеркичка спиела, Адел Енерсен со помош на фотогразфии креирала едно видео кое воодушеви многумина.Поголемиот дел од младите мајки ќе ви кажат дека најдоброто време од денот е тогаш кога нивното бебе спие. Поголемиот број од нив на прсти ги бројат минутите кога ќе успеат да најдат малку време и за себе за да се одморат. Но оваа мајка одлучила своето мирно и драгоцено време да го искористи и за нешто друго.
Додека нејзината ќеркичка спиела, Адел Енерсен со помош на фотогразфии креирала едно видео кое воодушеви многумина.
Погледнете го видеото:

Поголемиот дел од младите мајки ќе ви кажат дека најдоброто време од денот е тогаш кога нивното бебе спие. Поголемиот број од нив на прсти ги броја

Пронајдете не на следниве мрежи: