Видео: Ставила камера за да го сними сопругот како скришно ги краде слатките од орманот, но кога видела кој е „крадецот“ останала без зборови

Оваа мајка ниту во еден момент не помислила дека крадецот на бонбоните од орманот може да биде некој друг, а не нејзиниот сопруг, бидејќи чоколадите стоеле на последната највисока полица.Ова видео кое се најде на Јутјуб, сигурно ќе ви измами насмевка на лицето.
Видеото го снимала една жена која мислела дека нејзиниот сопруг скришно ги краде слатките од орманот во нивната куќа.
Оваа мајка ниту во еден момент не помислила дека крадецот на бонбоните од орманот може да биде некој друг, а не нејзиниот сопруг, бидејќи чоколадите стоеле на последната највисока полица.
Сепак излезе дека крадецот не е нејзиниот сопруг, туку нивното бебе кое неверојатно снаодливо се искачи до последната полица. Погледнете го видеото:

 
Ова видео кое се најде на Јутјуб, сигурно ќе ви измами насмевка на лицето.
Видеото го снимала една жена која мислела дека нејзиниот сопруг

Пронајдете не на следниве мрежи: