Видео: Сте запалиле ли вода од чешма?

Loading...

Жител на Дакота, САД, направил видео кое го поставил и на YouTube и за кратко време стана хит на Интернет со над 237.000 гледања. Во видеото објаснува дека неговата вода од чешма може да гори.Коалицијата за подигање на свесноста за наоѓање природен гас, тврди дека водата е запалива затоа што содржи повеќе метан од  дозволеното. Во меѓувреме пак во Пенсилванија компанијата за диструбуција на вода во 16 домаќинства е казнета со 900 илјади долари затоа што водата содржи повеќе метан од дозволеното.
Во продолжение погледенете го видеото кое има 237.000 гледаност на YouTube

 Коалицијата за подигање на свесноста за наоѓање природен гас, тврди дека водата е запалива затоа што содржи повеќе метан од  дозволеното. Во м

loading...
Loading...