Видео: Што ако Google е вистински човек кој мора да ги решава вашите проблеми?

Loading...

Дали некогаш сте се замислиле што би било ако Google е вистински човек со несреќната должност да ви одговара на секое ваше идиотско прашање?  
Колеџ Хумор успеа да сними такво видео и е урнебесно смешно. Погледнете го видеото и како би изгледало тоа ако всушност морате да разговарате со г-дин Google лице в лице….
  
Колеџ Хумор успеа да сними такво видео и е урнебесно смешно. Погледнете го видеото и како би изгледало тоа ако всушност морате да ра

loading...
Loading...