Видео: Што ако Гугл беше обичен чичко во канцеларија?

Loading...

Што ако Гугл беше обичен чичко во канцеларија? И што ако се што гугламе треба всушност да го поставиме како прашање во соба таа и таа?Редици со километри пред канцеларијата на човекот што е всушност Гугл. CollegeHumor се генијалци.
Погледнете…

Редици со километри пред канцеларијата на човекот што е всушност Гугл. CollegeHumor се генијалци.
Погледнете…

loading...
Loading...