Видео: Што би било кога Гугл би бил вистинска личност?

Loading...

Порталот „Колеџ на хуморот“ дошол до идеја за видео кое го прикажува вистинскиот живот на Гугл.Имено, поставиле човек во канцеларија кој има улога на Гугл, кој ги испорачува резултатите од пребарувањето на пребарувачите.
Погледнете како би изгледало кога Гугл би бил вистинска личност:
 
Имено, поставиле човек во канцеларија кој има улога на Гугл, кој ги испорачува резултатите од пребарувањето на пребарувачите.
Погледнете ка

loading...
Loading...