Видео: Што им се случи на Македонците во „X Фактор“?

Loading...

На едно од најпознатите шоуа за таленти „X Фактор“, вчера вечерта настапија неколку претставници на Македонија кои навистина се претставија во одлично светло. Сепак, многуте коментари, по настапите беа негативни, посебно на социјалните мрежи и на постираното видео на Јутјуб, бидејќи жирито направи еден вид дискриминација на претставниците на Македонија. 
Погледнете што точно им се случи на Македонците на овогодинешното издание на „X Фактор“…

 
Сепак, многуте коментари, по настапите беа негативни, посебно на социјалните мрежи и на постираното видео на Јутјуб, бидејќи жирито направи еден ви

loading...
Loading...