Видео: Што изјави Кире Лазаров по мечот со Унгарија?

Loading...

Кире Лазаров ги истакнува своите согледувања по натпреварот со Унгарија.Кире Лазаров ги истакнува своите согледувања по натпреварот со Унгарија.
Тој вели дека влегле со голема мотивација во натпреварот но сепак ракометот е една интелегентна игра во која секогаш треба да се има „план Б“ кој нашите ракометари го немале во тој момент.
„Овој натпревар ќе ни биде една добра лекција за понатаму“ – вели Лазаров.
Погледнете што се уште изјави Кире Лазаров во видеото кое следи:

Кире Лазаров ги истакнува своите согледувања по натпреварот со Унгарија.
Тој вели дека влегле со голема мотивација во натпреварот но сепак

loading...
Loading...