Видео: Што мисли Баба Рада за вицовите на нејзина сметка!

Loading...

Баба Рада е многу популарна по социјалните мрежи.По многуте шеги на нејзина сметка Екстра Ексклузив реши да ја посети Баба Рада и да ја запраша дали и пречат шегите.
Погледнете што Баба Рада мисли за овие шеги!

 
По многуте шеги на нејзина сметка Екстра Ексклузив реши да ја посети Баба Рада и да ја запраша дали и пречат шегите.
Погледнете што Баба Ра

loading...
Loading...