Видео: Што мислите, што ќе се случи доколку им го дадете најголемиот Аирбас А380 на двајца воени пилоти?

Loading...

За почеток изведуваат вертикално полетување а потоа акробатски маневри. Ова е најимпресивниот лет на А380!Најголемиот патнички авион во светот изгледа како мала цесна на небото. Но тоа е така само поради едни од најдобрите пилоти во светот! Извонредно видео!
Погледнете…

Најголемиот патнички авион во светот изгледа како мала цесна на небото. Но тоа е така само поради едни од најдобрите пилоти во светот! Извонредно в

loading...
Loading...