Видео: Што правеше Роналдо додека чекаше на клупата за резерви!

Дури и кога не игра Роналдо повторно е во центарот на вниманието. Покрај тоа што играше само 15 тина минути ЦР7 е голема ѕвезда, па медиумите од Шпанија внимателно го следат и на клупата за резерви, и имаа една камера само за него.
А што правеше Роналдо на клупата погледнете на видеото:
Покрај тоа што играше само 15 тина минути ЦР7 е голема ѕвезда, па медиумите од Шпанија внимателно го следат и на клупата за резерви, и и

Пронајдете не на следниве мрежи: