Видео: Што прави оваа русокоса гола на снегот?!

Loading...

Дали е луда?Дали оваа девојка е луда?
Од каде е гола на минусни температури надвор на снегот, на крајот ќе направи и нешто што само луд би го направил…
Погледнете го видеото на следната страна:

Дали оваа девојка е луда?
Од каде е гола на минусни температури надвор на снегот, на крајот ќе направи и нешто што само луд би го направил.

loading...
Loading...