Видео: Што се случи откако водителката во среде емисија го покажа средниот прст?

Loading...

Водителката беше отпуштена откако им се нафрлила на личностите во студио кои ја нарекле еб*на голема ку*ва и ку*ка. Чарли Верон (28) остана без работа, од телевизијата  „ Gems“ е отпуштена откако  еден гледач се пожалил дека покажала среден прст на својот соработник.
Меѓутоа оваа приказна нема толку лош крај, затоа што на крај ги тужела поради сексуално вознемирување и добила оштета од 4.000 евра.
На судијката и кажала дека тоа го направила затоа што била вербално испровоцирана.
Погледнете го видеото. 
 

 
 
Чарли Верон (28) остана без работа, од телевизијата  „ Gems“ е отпуштена откако  еден гледач се пожалил дека покажала среден

loading...
Loading...