Видео: Што се случило при посетата на Месечината?

Астронаути, чудовиште, акција и хумор, изобилува во ова видео за кое претпоставуваме дека никогаш немаше да погодите дека всушност станува збор за реклама за – грав!Духовитата реклама за грав која трае само 42 секунди ќе ве воодушеви – содржи акција, хумор и астронаути – а најзабавниот дел е тоа што рекламата е направена од забава од страна на фирмата за специјални ефекти Cienesite. Гравот “Haynes” воопшто не постои.
Очигледно станува збор за екипа која покрај тоа што си ја знае добро работата со компјутери, има и креативен дух. 
Погледнете:

Духовитата реклама за грав која трае само 42 секунди ќе ве воодушеви – содржи акција, хумор и астронаути – а најзабавниот дел е тоа што рекламата е

Пронајдете не на следниве мрежи: