Видео: Што се случува кога ќе отворите прозорец во Сибир?

Loading...

Во Сибир, овие денови температурата достигнува до минус 38 степени. 
На YouTube е објавено видео во кое се прикажува како изгледа кога ќе отворите прозорец во градот Сургут во Сибир.
Погледнете што се случува кога ќе отворите прозорец во Сибир.

 
 
На YouTube е објавено видео во кое се прикажува како изгледа кога ќе отворите прозорец во градот Сургут во Сибир.
Погледнете

loading...
Loading...