Видео: Што се случува кога козата мисли дека е куче

Loading...

Што се случува кога козата мисли дека е куче?Баш како и вистинско кутре скокаше и трчаше околу сопственикот. Потскокнуваше си играше со своите „пријатели“…
Во продолжение погледнете што се случува кога козата ќе се „стави во филм“ дека е куче!

 
Баш како и вистинско кутре скокаше и трчаше околу сопственикот. Потскокнуваше си играше со своите „пријатели“…
Во продолжение

loading...
Loading...