Видео: Што ви се случува во главата, додека пеперутките ви играат во стомакот

Loading...

Еве што во се случува во главата, додека пеперутките ви играат во стомакотЕмoциите и разумот често пати не се согласуваат, па тогаш пројавуваме чудни однесувања. За тоа што ни се случува во главата, одлично е претставено во следиот анимиран филм.
 
Емoциите и разумот често пати не се согласуваат, па тогаш пројавуваме чудни однесувања. За тоа што ни се случува во главата, одлично е претставено

loading...
Loading...