Видео: Стоилов наместо изјава за МРТ, запеа на сиот глас „шампионеее“!

Еве вака се слави победата на Вардар. Стоилов е секогаш оригинален, игра со срце, понекогаш удира и судии, но кога е во позитивен елемент, тогаш никој не може со него. По завршувањето на дербито, Стоилов требаше да даде изјава за МТВ, а тој возбуден запеа на сиот глас: „шампионееее“…Еве вака се слави победата на Вардар. Стоилов е секогаш оригинален, игра со срце, понекогаш удира и судии, но кога е в

Пронајдете не на следниве мрежи: