Видео: Стоногалка убила змија како во некој хорор филм

Loading...

Српскиот херпетолог Љиљана Томовиќ го забележала овој страшен настан на Змискиот остров во Преспанското Езеро во Македонија.Љиљана здогледала страшна глетка – стоногалка со тело на змија, како некое мистско суштество. Но подоцна сфатила за што станува збор. Наводно, змијата прво ја проголтала стоногалката, но стоногалката почнала да се прани од внатре, па ја распарала утробата на змијата и излегла надвор. Од змијата не останало ништо освен малку кожа и месо.
 
Љиљана здогледала страшна глетка – стоногалка со тело на змија, како некое мистско суштество. Но подоцна сфатила за што станува збор. Наводно

loading...
Loading...