Видео: Струмичанецот Маџиров „растури“ во полуфиналето на „Италија има талент“

Loading...

Струмичанецот Зоран Маџиров „растури“ на полуфиналето на „Италија има талент“Зоран Маџиров на музичкото шоу „Италија има талент“ уште еднаш приреди вистински спектакл изведувајќи класични дела на шишиња. Тој без проблем и сосема заслужено влезе во понатамошното натпреварување заедно со уште 16 кандидати.
Публиката на сите негови досегашни настапи беше воодушевена.
Погледнете ја неговата изведба:

Zoran Madzhirov iN SEMIFINAL @ ITALIA'S GOT… by gledytvЗоран Маџиров на музичкото шоу „Италија има талент“ уште еднаш приреди вистински спектакл изведувајќи клас

loading...
Loading...