Видео: Судијата го тресна од земја боксерот

Loading...

Досега не сме сретнале судија на боксерски меч да биде посилен од боксер. Но, сепак на овој свет и тоа е можно. 
Погледнете го видеото и видете со свои очи за што точно станува збор. 
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.
 Досега не сме сретнале судија на боксерски меч да биде посилен од боксер. Но, сепак на овој свет и тоа е можно. 

loading...