Видео: Свадбена приказна од Македонија, најдобра во Европа за 2013 година

Најубавата свадбена приказна во Европа за 2013 е од МакедонијаДвојката Божица и Денис се македонските младоженци со најдобрата романтична приказна која победи на Интернационалниот натпревар за најдобро свадбено видео во Европа.
Видеото со наслов “Love Story” е прекрасен склоп на настани снимени во Охрид и Скопје, а романтичната приказна со искрени емоции е само уште еден доказ за среќата на овие младоженци.
Во изработка на Зага Продукција, вака изгледа најдоброто свадбено видео во Европа за 2013 година:

Двојката Божица и Денис се македонските младоженци со најдобрата романтична приказна која победи на Интернационалниот

Пронајдете не на следниве мрежи: