Видео: Швалер избегал преку прозор, па бегал гол по улица!

Она што често се раскажува како анегдота, навистина и се случило!Маж бил принуден да скокне преку прозор гол, веројатно за да избегне болна средба со сопругот на својата љубовница.
Девојки кои се враќале од ноќна забава не можеле да веруваат кога на улица забележале маж како шета во бели гаќи, додека на нозете имал црни чорапи.
Тој слободно се шетал по улица, веројатно среќен што спасил жива глава. Кога девојките го прашале зошто е така облечен, љубовникот им одговорил:
„… се врати мажот, морав да скокнам преку прозор“, им дофрлил Казанова.
Шокираните минувачки му вратиле дека „нема шанси нешто такво да се случило“ , на што тој им вратил:„Најискрено, така е„
Маж бил принуден да скокне преку прозор гол, веројатно за да избегне болна средба со сопругот на својата љубовница.
Девојки кои се враќале

Пронајдете не на следниве мрежи: