Видео: Свет каков што немате видено досега!

Loading...

Европската вселенска агенција во вторникот објави ново видео, во кој е прикажан еден „поинаков“ свет. Неверојатното кратко видео го направи астронаутот Александер Герст, додека ја заобиколуваше Земјата на Светската вселенска станица.
Освен фантастичната промена на денот и ноќта, можат да се види и поларната светлина, наречена aurora borealis ( светла зора).  
На следната страница погледнете го видеото и потсетете колку е убава нашава планета. 

Неверојатното кратко видео го направи астронаутот Александер Герст, додека ја заобиколуваше Земјата на Светската вселенска станица.
Освен ф

loading...
Loading...