Видео: Светлото беше насочено кон неа: КОГА СЕ ЗАВРТИ, сите ги остави без текст!

Дали можете да направите било кој од овие трикови со јаже, кои ги прави таа?Adrienn Banhegyi е светски првак во прескокнување јаже, а после ова видео ќе сфатите и зошто! Не сме сигурни што е поимпресивно: нејзиниот заразен ентузијазам или фактт дека на неа не се појави ниту една капка пот додека го изведуваше ова.
Дали можете да направите било кој од овие трикови со јаже, кои ги прави таа?
Погледнете го видеото на следната страна:

World's Best Jump Roper by virealityAdrienn Banhegyi е светски првак во прескокнување јаже, а после ова видео ќе сфатите и зошто! Не сме сигурни што е поимпресивно: нејзиниот заразен

Пронајдете не на следниве мрежи: