ВИДЕО: Талентот на ова девојче ја изненади публиката!

Loading...

Ангелина Јордан има 8 години и поседува ангелски глас.Таа ја изведе песната Bang bang (My baby shot me down) и ја остави норвешката публика без зборови. Мора да признаеме дека со оглед на тоа што има 8 години, ова девојче направи растур при нејзината изведба. Погледнете!
Таа ја изведе песната Bang bang (My baby shot me down) и ја остави норвешката публика без зборови. Мора да признаеме дека со оглед на тоа што има 8

loading...
Loading...