Видео: Таткото ја бакна мајката, тоа што го направи ова дете потоа ЌЕ ВЕ НАСМЕЕ ДО СОЛЗИ

Видео клипот се вика „љубоморно бебе“, а кога ќе видите како детето реагира кога таткото ќе ја бакне мајка му, ќе ви стане јасно зошто.Секое бебе, најмногу на светот ја сака својата мајка. Погледнете го видеото кое феноменално ја илустрира смешната страна на таа детска љубов.
Видео клипот се вика „љубоморно бебе“, а кога ќе видите како детето реагира кога таткото ќе ја бакне мајка му, ќе ви стане јасно зошто.

Секое бебе, најмногу на светот ја сака својата мајка. Погледнете го видеото кое феноменално ја илустрира смешната страна на таа детска љубов.

Пронајдете не на следниве мрежи: