Видео: Тејлор Свифт доби нокаут на Греми наградите!

Loading...

Некој реши да се пошегува на настапот на Тејлор Свифт.Очигледно на некои настапот не им се допаднал или пак им изгледал смешно, па така Twisted Genreu на YouTube објави негова верзија од перформансот на Свифт и стана вистински хит.
Погледнете зошто ова видео успеа да  собере повеќе од три милиони кликови за помалку од два дена. Додека пак оригиналниот настап на Тејлор Свифт од овогодинешните Греми има само 180.000 кликови.

 
Очигледно на некои настапот не им се допаднал или пак им изгледал смешно, па така Twisted Genreu на YouTube објав

loading...
Loading...