ВИДЕО: Тоа што овој дечко го прави делува навистина нереално

Loading...

Дечково навистина заслужува пофалби за овој потфат. Неговиот перформанс ќе ве натера да се запрашате што се случува во видеото.Оваа илузија се нарекува амелимелоптичка илузија, која се состои од прстени или обрачи кои се вртат еден околу друг и делуваат како да лебдат во воздухот. Овој дечко е толку добар со правењето илузии, што сериозно би можел и професионално да се занимава со тоа. Погледнете зошто!

 Оваа илузија се нарекува амелимелоптичка илузија, која се состои од прстени или обрачи кои се вртат еден околу друг и делуваат како да лебдат во во

loading...
Loading...