Видео: Тони Михајловски и неговите најнови вицови

Никогаш не е доста од вицовите на Тони Михајловски. Тони неодамна со неделен Духовит – вицови. 
Уште една доза на смеење до солзи со новите вицови на Тони Михајловски. 
think.mkТони неодамна со неделен Духовит – вицови. 
Уште една доза на смеење до солзи со новите вицови на Тони Михајловски. 

Пронајдете не на следниве мрежи: