Видео: Тони Паркер се посрамоти-Какво е ова слободно фрлање?

Loading...

Какво е ова слободно фрлање?Уште долго ќе се зборува за ова слободно фрлање на Паркер.
Имено, Сан Антонио вчера доживеа голем пораз од Чикаго.
Но, она што сите ќе го паметат не е поразот на Сан Антонио туку најлошото слободно фрлање.
Погледнете!

 
Уште долго ќе се зборува за ова слободно фрлање на Паркер.
Имено, Сан Антонио вчера доживеа голем пораз од Чикаго.
Но, она што сите

loading...
Loading...