Видео: Торнадо во Америка-водители избегаа од програма во живо!

Неколку торнда пустошеа низ Америка каде загинаа шест лица и направија голема материјална штета.Најлошо помина државата Lions, во која без покрив на главата останаа неколку илјади семесјства.
Од Lions пристигна драматична снимка, една локлна телевизија поради торнадото водителите морале да ја прекинат програмата во живо бидејќи и самите се најдоа во опасност.
Погледнете како овие водители се обидуваат да спасат жива глава од торнадото.

 
Најлошо помина државата Lions, во која без покрив на главата останаа неколку илјади семесјства.
Од Lions пристигна драм

Пронајдете не на следниве мрежи: