Видео: Три пати во една вечер „лажно ја запросувал“ девојката

Се со цел да ја исполни својата идеја и да ја изненади, иако таа веќе знаеше што тој планира, романтичното момче ги замоли своите пријатели тајно да снимаат.Имено, корисникот на интернет сервисот “YouTube” под името “HeyPayola”, во текот на една вечер која ја помина со својата сакана, три пати изведе лажно запросување, но на крајот сепак го направи изненадувањето и ја праша дали таа сака да биде негова сопруга.
Се со цел да ја исполни својата идеја и да ја изненади, иако таа веќе знаеше што тој планира, романтичното момче ги замоли своите пријатели тајно да снимаат.
“Самер дозна дека ќе ја запросам, поради што морав да го сменам првобитниот план. Наместо тоа, и подарив ноќ полна со изненадувања”, напиша неименуваното момче на својот профил на споменатиот интернет сервис.
Така, тој првиот пат клекна пред својата сакана само за да си ги заврзе патиките, а потоа лажираше запросување во ресторанот каде што тие за првпат биле на состанок. На крајот, тој “пропушти” да ја запроси и додека улични свирачи пред нив свиреа романтична песна, иако девојката се надеваше дека токму тогаш ќе се случи романтичниот чин.
На крајот сепак, тој ја побара за жена на средината од еден мост, а како изгледаат трите лажни запросувања, можете да погледнете од видеото во продолжение.

Имено, корисникот на интернет сервисот “YouTube” под името “HeyPayola”, во текот на една вечер која ја помина со својата сакана, три пати изведе ла

Пронајдете не на следниве мрежи: