ВИДЕО: Трудница изведе стомачен танц. Дали некогаш сте виделе нешто слично?

Многумина ова видео го сметаат за дегутантно, но оваа стомачна танчарка сигурно не ги остава луѓето рамнодушни.Трудницата се облекла во соодветна гардероба за стомачен танц, а стомакот открива дека е во деветтиот месец од бременоста.
И покрај тоа, таа игра и не се грижи многу за коментари и критики.
Погледнете како изгледа нејзиниот танц:Трудницата се облекла во соодветна гардероба за стомачен танц, а стомакот открива дека е во деветтиот месец од бременоста.
И покрај тоа, та

Пронајдете не на следниве мрежи: