Видео: Трудница отишла на ултразвук, а потоа со снимката се запрепастија сите во болницата

Денешната ултразвук технологија е едноставно неверојатна.Денешната ултразвук технологија е едноставно неверојатна. Семејствата се во можност да видат некои од најдрагоцените моменти на своето уште неродено дете. Меѓутоа, една мајка ниту во сон не очекувала дека нејзината посета кај докторот ќе ја изненади не само неа, туку и сите во болница.
Имено, на ултразвучниот преглед, жената видела како нејзиното уште неродено бебе се „љуља“ внатре во стомакот.
Дали се работи за потенцијална гимнастичарка или пливачка, не знаеме. Што и да е, ова бебе сигурно е веќе подготвено да го напушти стомакот на својата мајка и да се запознае со убавините на земјата.

Beba se zabavlja u majcinom stomaku by ludodobolaДенешната ултразвук технологија е едноставно неверојатна. Семејствата се во можност да видат некои од најдрагоцените моменти на своето уште нероден

Пронајдете не на следниве мрежи: