Видео: Трудница со чекан се удира по стомак!

Британката Хедер Торп се удира со чекан по стомакот во осмиот месец на бременоста. Сепак и покрај снимката на која се гледа дека го малтретира нероденото дете, таа не заврши во затвор.Снимката ја направил тогашниот нејзин партнер Шин Хенон(26). Сепак против Хедер не е покрената никаква тужба. Полицајците процениле дека никакво кривично дело не е направено.
Имено, таа се удирала со чекич затоа што сакала детето да излезе од неа.

 
-Таа и порано се удираше по стомак поради истите причини. Кога ја прашав зошто го прави тоа, рече дека претерувам и дека се е во ред- вели Хенон.
Во меѓувреме таа се породила и нејзиниот син Џонатан, за среќа немал никакви последици.
 
Снимката ја направил тогашниот нејзин партнер Шин Хенон(26). Сепак против Хедер не е покрената никаква тужба. Полицајците процениле дека никакво кр

Пронајдете не на следниве мрежи: