Видео: УБАВИЦЕ МОЈА, ЗЛАТО МОЕ: Мајката на Анѓелина ја држат да не падне зад ковчегот на нејзината почината ќерка

Loading...

Цела Вратарница е завиена во црно, ова е најтажниот ден за семејството Стефановиќ.Цела Вратарница е завиена во црно, ова е најтажниот ден за семејството Стефановиќ.
Погребана е малата Ангелина, која беше силувана и грозоморно убиена и силувана пред два дена.
Цела Вратарница е завиена во црно, ова е најтажниот ден за семејството Стефановиќ.
Погребана е малата Ангелина, која беше силувана и грозом

loading...
Loading...