Видео: Убил пајак во домот, но тоа што следи подоцна ќе ви ја замрзне крвта во вените!

Ова кратко видео покажува една од најморбидните сцени на природата.Веднаш од старт ве предупредуваме ова видео да не го гледате доколку скоро сте јадени или имате намера да јадете. Имено, ова кратко видео покажува една од најморбидните сцени на природата.
Јутуберот Brent Askwith успеал да сними сцена која покажува како огромен паразитски црв „ Nematoda “ излегува од телото на мртов пајак.
Да се наежите!Веднаш од старт ве предупредуваме ова видео да не го гледате доколку скоро сте јадени или имате намера да јадете. Имено, ова кратко видео покажува

Пронајдете не на следниве мрежи: